Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker

ponedeljek, 1. oktober 2007

Ari in Ben

Včeraj smo se v Europarku srečali z Benom ( clumber španjel). Sta bila z Arijem tako vesela da sta se videla, mi lastniki pa tudi, saj sta tako posrečena ko se igrata. Imata zelo podoben karakter, povrhu vsega sta pa oba enako otročja (čeprav je Ari leto in pol starejši). Najbolj smešno je, ko gre Ben v potok, Ari pa ga ob vodi spremlja in kliče naj gre iz vode:) So pa opazili, da je Ari shujšal...se res pozna ko je same brikete brez dodatkov. Ko smo se z Benom poslovili, sva ga peljala pa še na tobogan da sva ga malo poslikala:))












4 komentarji:

Anonimni pravi ...

,ha,ha,sem gledala Arijeve slike.Je pa res en frajer ki zna dobro pozirat,samo s tistim repom dol pa mi je tako čuden,da ne rečem kako je hecen.Tista slika ob vodi je tudi dobra,kako komandira prijatelja v vodi kot bi mu bil ata,otrok ga pa nič ne uboga.Res dobre fotke so s tobogana.Lep pozdrav vsem skupaj,Arčku poljubčki,da ne rečem,da sem vama pozabila dati čokoladne kostke zanj,pa drugič.Upam,da je z mamo kaj bolje.Lep pozdrav vsem M.

Xsara and Tani pravi ...

A vas beagle tudi ni navdusen nad vodo in nad idejo, da bi sel not se kopat? Xsara gre v vodo samo do trebuha, kot kaksen penzioner ...

sara pravi ...

Ne, Ari sploh ne mara vode...včasih malo tačke namoči, pa še to mu največkrat spodrsne:)) Nad morjem pa tudi ni navdušen, je šel tudi samo do trebuha v vodo. Sem pa čisto navdušena nad Luno, ona pa za razliko od Arija zelo rada plava.

Riba pravi ...

Jap, Luna je zmesana, kar se vode tice. Kar zdaj v teh hladnejsih dneh ni tako zelo fino, ker ona bi se vedno skakala po globoooookih luzah, vodnjakov se pa itak izogibam. V Tivoliju jih bodo tako ali tako kmalu pokrili za cez zimo, pa ne bo skusnjav ;)