Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker

četrtek, 5. februar 2009

Jooooj Ari neeee!!

Ne vem kaj se zadnje čase dogaja z našim psom, starejši je, večje bedarije mu gredo po glavi:( Zadnjič je bila mama z njim sama doma, in ko je prišla v kuhinjo je gospod stal nepregibno na kuhinjski mizi. Nikoli ni tega počel, res mi ni jasno kaj mu je šinilo v glavo. In potem ni upal dol, mama pa ga ne more dvigniti, ker je pretežak. Nato je zaspal na mizi, dokler nisem prišla domov in ga dala dol. Sem komaj zadrževala smeh, po drugi strani sem bila pa huda. Kljub temu da ga okaramo, on še vedno veselo pleza po mizi...zato smo morali stole obrniti drugače, da ne pride gor. Res ne vem, kaj si bo še omislil na stara leta...

Spimo...
Še vedno spimo...

Dobro jutro:)

6 komentarjev:

Riba pravi ...

Jooooooj :))))

Tole je bila pa zdajle prava stvar pred ucenjem :o)

Ari je faca, res :))

sara pravi ...

Saj res zgleda smešno:) Vendar mi ne gre v glavo, ker smo ga od majhnega učili, da ne sme biti na mizi, da ne sme krasti z mize...on pa to začne početi pri svojih 21-tih letih:)Zadnjič je mami jedla, pa je skočil na stol, stopil na mizo, in čisto od blizu pogledal v krožnik kaj je-groza!!!

Bolj star bolj nor-očitno to pri nas drži:)

Klemen pravi ...

Ari je car. Bom Damjanu rekla, naj mu nardi tako mizo, kot jo dela Klemnu, pa bo samo njegova, bo lahko na njej delal, kar bo hotel.:-)

sara pravi ...

Nina hvala, ampak ne hvala:)) Kam pa naj dam še eno mizo, samo na luč jo lahko obesim, haha.

Anonimni pravi ...

O ja imate prostor.Na balkonu mu jo lahko postavite, pa naj sosede obdira z lajanjem, ko bodo okrog bloka hodili.Imaš pa super zapise in poročanje o dogajanju.Ari je pa itak car in se vidi, kdo ima komando pri hiši.Lp M

Riba pravi ...

Ja, ucili ze, ucili .. ampak kaj si pa tile beagli v glavo zapicijo, je pa drugo :))

Luna je za zadnjo veliko noc oz. kake 3,4 tedne kasneje!!! skocila na mizo, ker je bila reva pol ure sama, mi polulala test za zgodovino (ki je bil zraven laptopa), pozrla en pirh (ki je bil takrat ze star, jasno), en se ji je k sreci skotalil pod kavc in obdelala stiroporne pirhe povsem po svoje. Luna zna namrec iz mesta skocit na mizo, ce se ji zazdi, da mora :) Sicer pa steguje svoj vrat in jezik, da bi polizala nase kroznike ali se pa usede na stol, ce kdo ne pospravi.