Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker

sobota, 3. maj 2008

Prvo bližnje srečanje z mucko

Z Domnom sva se odpravila na obisk k njegovi teti in seboj sva vzela tudi Arija. Tam imajo zlato prinašalko in štiri mucke. Sem se prav veselila, da se bo končno lahko igral z muckami, vendar žal ni bilo tako. Vse mucke so pihale proti njemu, in če bi prišel blizu bi ga verjetno popraskale. Revež je prav bežal pred njimi. Potem pa ga je okegala še Rina(zlata prinašalka), ker je bil na njenem teritoriju. Kakor je prišel blizu nje, je kazala zobe. Verjetno ne bo več tako mahal z repom, ko bo videl mačko, ker ima sedaj z njimi slabe izkušnje.

takole sta se najprej gledala...


Potem je Ari prišel bližje, mucka pa je postajala napadalna...


Takole pa zgleda mucka, ko vidi Arija:)

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Ja fino da ste šli doRine. Sem že kar čakala na slikce.Kaj pa iz Volčjega p.bo kakšna.Na Senovem ma muca v hiši 4 male luštne muce, to moraš videt.Ari se je zopet pokazal kot mila dušica,saj ve kaj je biti kavalir.lp prav vsem M.

sara pravi ...

Iz volčjega potoka tukaj ne bo nobene, ker ga nisva vzela s sabo. Sem imela celo pot slabo vest. Ko sva pa prispela tja in videla kakšna gneča in vročina je, sem si pa kar oddahnila. Jih bom posnela na cd. Z malimi mucki bi ga bilo pa res zanimivo videti, če se jih ne bi bal:)

Riba pravi ...

Luna se tudi boji mack, odkar ena tu v sosednji ulici tako piha vanjo. Od zacetka ko je bila pogosto na obisku pri babici na Dolenjskem, je imela rada muce in se je z njimi igrala, zadnjic se je pa ona bala muce, muca pa Lune, en macek jo je pa dvakrat mahnil po smrcku s taco in pihal vanjo, pacek. Tako da se Luna tiste strasne macke iz sosednje ulice tudi pogledat vec ne upa, macek pa kar piha.