Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker

sreda, 17. september 2008

Dopust v Savudriji

Bilo je super, le prehitro je minilo. Ujeli smo še zadnje poletne in sončne dni, se kopali, malo sončili, nekateri pa so se hladili v senci(Ari). V sosednjem apartaju so bili nemci z psičko. Ko so prvi dan prišli mimo apartmaja, je Ari lajal ker je videl psa. Oni so pa mislili, da je naš pes krvoločen, in naslednji dan sploh niso upali mimo nas:)) Ko bi vedeli da beagli veliko lajajo, pa čeprav so prijazni. Še dobro, da moja stara mama govori tekoče nemško. Razložila jim je, da je zelo prijazen in da bi samo rad spoznal njihovo psičko. Od takrat naprej sta bila najboljša prijatelja. Ribica, ugani kako je bilo psički ime? Ja, Luna:) Potem so bili otroci kar naprej z Luno pri nas, čisto jih je očaral. Na koncu je prišla k nam njihova mama in nas vprašala, če jim damo Arija(malo za hec malo zares). Na morju mi je bilo všeč tudi to, da ni bilo veliko ljudi. Vsako jutro smo odšli na dolg sprehod ob morju, popoldne smo preživeli na plaži, skratka za Arija je bilo super in hkrati naporno. Verjetno bo rabil kakšen mesec, da bo prišel k sebi in nadoknadil spanec. Enostavno ni imel časa spati, ker se je kar naprej nekaj dogajalo. Letos sva mu kupila čoln, da sem ga vozila s sabo ko sem šla plavat. Vsi so šli lahko plavat, ko pa sem šla v vodo jaz je začel lajati in silil k meni. Mami je rekla, da je preveč name navezan. Tudi ko sem šla v trgovino je baje ful jokal za mano. No, glede plavanja pa takole: prve tri dni sem ga samo vozila v čolnu, da se je navadil na vodo. Potem pa sem ga dala končno v vodo. Plaval je tako hitro, da ga nihče ni mogel uloviti. Na začetku se je zmotil, in je plaval proti globoki vodi...potem pa je le videl kje je kopno. Zadnji dan je šel pa že sam v vodo, vendar samo toliko da je lahko stal. Apartma smo imeli na super mestu, Ari je bil lahko spuščen, ker je bilo vse zagrajeno. In sedaj misli, da bo po Zagorju tudi hodil brez povodca. Razvadil se je tudi glede spanja...zjutraj ga mora mami dobesedno zvleči iz postelje da ga pred službo pelje lulat. Pravi, da tudi čokolada ne pomaga:) Vse je bilo super, edino komarjev je pa ogromnooo in to tigrastih-groza, pa nekih grozno velikih pajkov s križem!! Vsi smo čisto popikani z Arijem vred. Odkar smo prišli z morja Ari večino dneva prespi, verjetno bo res rabil kar nekaj časa da bo nadoknadil svoj spanec:)














4 komentarji:

Zlatolasska pravi ...

Wau, kok ste se meli fajn! :)

Ari je cisti CAR tam v colnicku. A bo enkrat naucil Elly, kako to funkcionira? Ker ona se vozi samo, ce sem jaz zraven, pa se to z grozo v oceh.. ;)

Poljubcke****

sara pravi ...

Lahko se zmenimo, Ari bi bil takoj za;) Pa še kakšno traparijo bi jo verjetno naučil:)) Tudi jaz sem mislila, da se bo bal, ker vode res ne mara. Potem pa je sedel notri ves važen...vsi na plaži so se mu smejali.

Poljubčke nazaj***

Riba pravi ...

Luna tudi ni tako navdusena nad colnom, res pa je, da sem jo dala samo enkrat.

sicer pa ja, najpogostejse pasje ime je zagotovo Luna!

sara pravi ...

Ribica, tudi Arijev je veliko več kot sem mislila:) Luna je res lepo ime, to je glavno;)