Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker

sreda, 2. april 2008

Klemen in Ari

Tukaj je nekaj dokazov, da gredo dojenčki in beagli odlično skupaj:) Na obisk je prišla fantova sestra z možem in naš angelček Klemen. Ko je Ari zalajal se je najprej ustrašil, potem pa ga je božal in se zraven tako iz srca smejal, da je še nas nasmejal:)) Ko se je Ari umaknil, je začel jokati, ker ga je hotel gledati od blizu. Zanimivo bo, ko bo začel hoditi...takrat pa bo veselje v hiši, že vidim kako bo lovil Arija:)) Pa še nekaj slikic kot vedno.




5 komentarjev:

Tina pravi ...

Kako pašeta skupaj Klemen in Ari!!!
Si bo morala mlada družinica še kakšnega štirinožca omislit... Pomoje bo Klemen velik ljubitelj psov :)

sara pravi ...

Ja, res sta luštna skupaj:)Je res super, da se že od malega navaja na živali, naš Ari je itak tak prijazen kuža, tako da ne bo nobenih problemov. Doma imajo mačka, in se mu Klemen tudi iz srca smeji. Imajo tudi psa(mešanec z bernardincem), on pa ni ravno socializiran, tako da bo Klemen hodil raje po izkušnje k nam:))

Riba pravi ...

Luna je tudi cisto nora na take male. Tiste 2 leti + pa ne mara kaj dosti :)

sara pravi ...

Ari tudi ni ravno navdušen nad majhnimi otroci. Kadar greva mimo igrišča cvilijo in tečejo za njim, tako da ima revež čisto rep med nogami:) Drugače je pa z otroci, ki jih pozna...v tiste je pa čisto zaljubljen.

Anonimni pravi ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.