Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker

sreda, 30. april 2008

Moja žabica

Tale poza je verjetno znana vsem, ki imate doma beagla. :)

torek, 29. april 2008

Vse najboljše Elly:)

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Happy Birthday Comments & Graphics

Danes je Elly stara eno leto, zato ji Ari pošilja koš poljubčkov! Slikico sem si pa sposodila iz njenega bloga, zlatolaska, upam da ne zameriš:)

ponedeljek, 28. april 2008

Ari praznuje mamin rojstni dan

No, takole pa pri nas zgleda praznovanje rojstnega dne(kateregakoli)...in ne, ni Arijev:)) Takoj, ko sem dala torto na mizo, je skočil na stol in ves ponosen sedel in poziral. Očitno je mislil, da spet praznujemo njegovega in bil presrečen, da bo jedel Nutella torto:) In namesto, da bi s torto poslikali mami, smo seveda najprej slikali Arija, šele potem je prišla na vrsto mami.



petek, 18. april 2008

Moj mali razvajenček

Včeraj in danes sem ostala doma, ker imam jutri izpit iz gospodarskega prava. Ne znam povedati kako je moj Ari srečen, ker sem doma. Za mano hodi kot moja senca, ko se učim zleze pa name in zaspi. Gleda me tako lepo in hvaležno, ker sem cel dan z njim, vendar bo v ponedeljek že spet vse po starem. Danes me je med učenjem nasmejal do solz, ker je tako naglas smrčal:)) Sem ga hotela posneti, vendar se je že predramil, ko sem vzela fotoaparat. Takole je zgledalo pa moje današnje učenje... levo nogo sem imela čisto mravljinčasto, ker je gospod spal na njej.:-)


petek, 11. april 2008

Sprehod s Quidom

Tule so slikice s triurnega sprehoda s Quidom. Spoznala sta novo prijateljico in srečala stare prijatelje. Eden izmed njih je bil tudi prvi Arijev prijatelj mešanček Roni. Ko sta se z Arijem ovohavala, sta mimo prišli dve gospe, in vprašali, če je Ari Ronijeva mama-:))))) Podobnost med njima lahko primerjate na spodnjih dveh slikah;) S Ksenijo sva skoraj umrli od smeha. Res je, da ima Roni lise in pokončen rep, to je pa tudi vse:))











sreda, 2. april 2008

Klemen in Ari

Tukaj je nekaj dokazov, da gredo dojenčki in beagli odlično skupaj:) Na obisk je prišla fantova sestra z možem in naš angelček Klemen. Ko je Ari zalajal se je najprej ustrašil, potem pa ga je božal in se zraven tako iz srca smejal, da je še nas nasmejal:)) Ko se je Ari umaknil, je začel jokati, ker ga je hotel gledati od blizu. Zanimivo bo, ko bo začel hoditi...takrat pa bo veselje v hiši, že vidim kako bo lovil Arija:)) Pa še nekaj slikic kot vedno.




torek, 1. april 2008

Norenje po snegu

Tukaj pa še obljubljeni filmček, kako Ari nori po snegu. Tisti filmček, ko se pa vozi po hrbtu je pa nažalost prevelik:(